Spinvlies-onderdakfolie

Spinvliesfolie is een onderdakvlies dat uw huis zal beschermen tegen vocht, stof en sneeuw. Doordat het folie onder uw dakpannen geplaatst wordt, is uw huis optimaal beschermd tegen alle weersomstandigheden. Het merk Monier levert een uitgebreid assortiment dakfolies voor hellende daken: de Spirtech®-dakfolies. Deze folies staan garant voor de juiste toepassing en werking op hellende daken.

Kombi-dakvoetprofiel

Het Kombi-dakvoetprofiel van Monier beschermt de onderkant van het dakbeschot optimaal tegen weersinvloeden en opspattend water uit de dakgoot.

Vogelvide

Een vogelvide is een constructie om nestgelegenheid voor vogels (voornamelijk musjes) onder uw dakpannen te realiseren. De Monier Vogelvide® is een platte nestkast van kunststof die over de gehele breedte van het dak bij de onderste rij pannen kan worden aangebracht.

Dakdoorvoeren

Ten behoeve van de ontluchting en ventilatie van uw woning, kunt u een dakdoorvoer met pijp laten plaatsen. Dakdekkersbedrijf Dunnewind-De Lange uit Ommen monteert uw dakdoorvoer waterdicht in de dakbedekking. Wij maken gebruik van de combivent en combipan van het merk Monier, waardoor uw dakdoorvoer perfect aansluit bij de rest van uw dak.

StandUp dakdoorvoeren

Met de Stand-Up dakdoorvoeren van ColoredRoofs kiest u voor een dakdoorvoer die perfect aansluit bij de vorm, de kleur en het materiaal van uw dakpannen en de helling van uw dak.